Sumaher Albert (megemlékezés)

 

1998. február —–2017. február

Albert Sumaher, in the world of sports, was widely known for his extraordinary talents on the soccer field. With many scholarship offers throughout the United States, Albert was undeniably a highly desired prospect by several college coaches. Yet, what most people do not know – and did not have the privilege of experiencing – was his radiant personality off of the field. He was a bright individual who was always so respectful and kind –  that special kind of person you were naturally drawn to. There was nothing that could stop you from adoring his charismatic self; he was someone you’d always want to be around. Always with a smile on his face, always exuding a compassionate heart for others.
Unexpectedly, Albert passed away from a heart attack. This was very sudden, abrupt and shocking for those who knew Albert. An incredibly heart-breaking reality that, to this day, is still very hard to accept.
This page was set up to help aid Albert’s family in his funeral costs. Please – any donation would be greatly appreciated.
We thank you all for taking the time to read this page, as we all are grieving over the terrible loss of our dear Albert.
He will be deeply missed, but never forgotten.
Always in our hearts,
Supernova FC Academy

(google forditás)

Albert Sumaher , a sport világában, széles körben ismert, az ? rendkívüli tehetsége a futballpályán. Sok ösztöndíj ajánlatok szerte az Egyesült Államokban, Albert volt tagadhatatlanul nagyon kívánatos kilátásba több f?iskolai edz?k. Mégis, amit a legtöbb ember nem tudja -, és nem volt az a megtiszteltetés tapasztal – volt a sugárzó egyénisége le a pályáról. ? volt egy fényes egyén, aki mindig annyira tisztelettudó és kedves -, hogy a különleges fajta ember volt természetes módon vonzzák. Nem volt semmi, ami megáll ön-ból imádó karizmatikus önmagát; volt valaki azt mindig akar lenni. Mindig mosollyal az arcán, mindig sugárzó, együtt érz? szívvel mások számára.

Váratlanul, Albert elhunyt szívrohamban. Ez nagyon hirtelen, hirtelen és sokkoló azok számára, akik tudták, Albert. Egy hihetetlenül szívszaggató valóság, hogy a mai napig, még mindig nagyon nehéz elfogadni.

Ez az oldal jött létre, hogy segítsen támogatás Albert családja a temetési költségeket.Kérjük, – véradás lenne nagyon méltányol.

Mi köszönöm mindenkinek, hogy id?t, hogy olvassa el ezt az oldalt, mivel mindannyian a gyászoló felett a szörny? veszteség kedves Albert.

? nagyon fog hiányozni, de soha elfelejteni.

Mindig a szívünkben,
Supernova FC Academy

GOMBOSON, a temet? nagy keresztjénél gyertyagyújtással, imával emlékeztek meg közeli rokonai.